zlatna-lopta-lukamodric

BRAVO VELEMAJSTORE LUKA!

Datum objave: 04.12.2018

Fenomenalna godina hrvatskog nogometa bliži se kraju, ali 2018. sigurno nikada neće biti zaboravljena. Srebrna medalja osvojena na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ostat će u pamćenju kao veličanstveno ostvarenje. Hrvatsku je do finala SP-a vodio Luka Modrić, koji je ove godine dohvatio sporstku besmrtnost.

Luka je proglašen najboljim igračem SP-a, a kasnije su slijedila nova grandiozna priznanja. Proglašen je najboljim igračem u izboru UEFA-e, FIFA-e, a u ponedjeljak navečer i ugledni list France Football proglasio je Modrića najboljim igračem svijeta. Tko god birao, izbornici, igrači ili novinari, Luka je ove godine uvijek bio na vrhu. Broj jedan!

NK Inter-Zaprešić pridružuje se svima koji Modriću čestitaju na veličanstvenim prizanjima i s ponosom podsjeća na činjenicu da je Luka nosio i dres našega kluba. Bilo je to u sezoni 2004/05., kada je Modrić za Inter nastupio u 18 prvoligaških utakmica i pritom postigao četiri pogotka. No, od suhoparne statistike, više vrijedi dojam koji je već tada bio takav da se Luki moglo predvidjeti veliku karijeru. Sve što je kasnije uslijedilo, Modrića je odvelo do ipak neslućenih visina. I statusa najboljeg nogometaša svijeta.

Bravo velemajstore Luka!