Inter Zaprešić

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA NK INTER-ZAPREŠIĆ

Datum objave: 11.05.2018

Održana je izborna Skupština NK Inter-Zaprešić. Tijekom zasjedanja izabrano je klupsko vodstvo, pa je tako odlučeno da će predsjednik Izvršnog odbora kluba i nadalje biti Vladimir Pavetić, dok je na mjesto dopredsjednika izabran Željko Majcen.

Izglasani su i novi sazivi IO-a i Skupštine, koja broji 55 članova, na čelu s predsjednikom Davorom Vašičekom. Dopredsjednici su Petar Ljubičić i Drago Bago. Osobe ovlaštene za zastupanje kluba su predsjednik Vladimir Pavetić i direktor Branko Laljak, koji nastavlja obnašati funkciju na kojoj je iskazao vrhunsku sposobnost.

Skupština je usvojila financijsko izvješće za 2017. godinu, kao i izvješće o izvršenju programa rada. Predsjednik Pavetić govorio je o uspješnoj prošloj godini, u kojoj su kvalitetno djelovale razne Interove momčadi, od one seniorske do mlađih kategorija, za što su zasluge imali i novi tereni, otvoreni krajem 2016. godine. Također, istaknuto je kako je naš klub tijekom 2017. godine bio  jedan od domaćina Europskog prvenstva za igrače do 17 godina. Neposredno po završetku tekućeg prvenstva krenut će se u rekonstrukciju glavnog terena na našem stadionu, a radovi će potrajati do srpnja, odnosno početka nove sezone.

Predsjednik Pavetić naglasio je kako naš klub sljedeće, 2019. godine, slavi 90. obljetnicu postojanja. Tim povodom obnovljena je inicijativa da se Interov stadion nazove po Ivanu Laljku – Iviću, legendarnom i vrlo zaslužnom nogometnom djelatniku tijekom niza desetljeća razvoja zaprešićkog nogometa i našega kluba.

Na kraju zasjedanja skupštinarima su se obratili i posebni gosti, dogradonačelnik Zaprešića Damir Benčević i Zorislav Srebrić, viši savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera. (I. Pezelj)