Inter Zaprešić

UVJERLJIVA POBJEDA PROTIV BREŽICA

Datum objave: 18.01.2017

Inter je prvu utakmicu u 2017. godini odigrao u Krškom, gdje su mu suparnik bile Brežice, slovenski drugoligaš. Dvoboj je okončan uvjerljivom pobjedom naše momčadi, bilo je 4:0 za razigranu ekipu Samira Toplaka.

Tijekom cijele utakmice Zaprešićani su dominirali, u prvom poluvremenu postigli su tri, na samom isteku utakmice još jedan pogodak. Inter je poveo u 23. minuti, kada je Mamut bio uporan i iz drugog pokušaja svladao suparničkog vratara. Na 2:0 povisio je u 24. minuti Brlečić, iskoristivši dodavanje Polizzija i preciznim udarcem zatresavši mrežu.

U 38. minuti opet je asistent bio Polizzi, a strijelac Mujagić. U drugom poluvremenu zaigrala je nova momčad, ali Inter je i dalje održavao dominaciju na terenu. Spašavala je Brežice i greda, a zavšni pogodak stigao je u 90. minuti. Mikulić je ubacio slijeva, a u strijelce se upisao Fumić.

Trener Toplak nakon utakmice je izjavio:

-Utakmica je poslužila svrsi, iskoristili smo priliku da se rastrčimo i na djelu vidimo nove igrače i one koji su na probi. Ovom utakmicom završili smo pripremni mikrociklus, kojeg ćemo nadograditi u Medulinu. Zadovoljan sam svime, kao i činjenicom da se nitko nije ozlijedio, jer smo ionako igrali bez nekoliko važnih igrača. Zadovoljstvo postoji i zbog igrača na probi, pogotovo Hasanhodžića i Mujagića, koji su pokazali da nam mogu koristiti i ja sam za to da ih zadržimo.

 

Interov sastav: Čović, Bosec, Hasanhodžić, Komorski, Mesfin, Šarić, Brlečić, Mujagić, Puljić, Polizzi, Mamut. Još su igrali: Mrmić, Glasnović, Kunštić, Filipović, Mikulić, Postonjski, Fumić, Zulim, Opardija, Šiljić, Altiparmakovski. (I. Pezelj)