Inter Zaprešić

POBJEDA NAD KUSTOŠIJOM

Datum objave: 09.08.2018

Inter je u Brdovcu odigrao pripremnu utakmicu i pobijedio drugoligaša Kustošiju 2:0. Trener Samir Toplak u prvom je poluvremenu postavio momčad s nizom mladih igrača, dok je u nastavku zaigrao nominalno snažniji sastav.

Inter je poveo u 34. minuti, kada je Haramustek iskoristio jednu odbijenu loptu i zatresao mrežu. Pred kraj poluvremena odlična akcija Blaževića i Haramusteka, koju je volejom završio Vukčević. Udarac je bio dobar, ali lopta ipak malo neprecizna. I u nastavku je Inter kontrolirao zbivanja na terenu, suparnik nije stvarao prilike, a konačnih 2:0 postavio je Burzanović odmjerenim udarcem u 71. minuti.

 

Trener Toplak je nakon utakmice izjavio:

-Dobili smo ono što smo htjeli. Inzistirao sam da igramo na rezultat i ne dozvolimo da suparnik bude opasan i u tome smo uspjeli. Trebao nam je ovakav poticaj za samopouzdanje kako bismo u subotu u Velikoj Gorici bili pravi.

 

Inter: Topolović, Grdenić, Nekić, J. Čeliković, Haramustek, Muhar, Ljubić, Vukčević, Rak, Blažević, Rešetar. Još su igrali: Matković, Bosec, Prenga, Šimunec, Valentić, Ćulum, Postonjski, Vuk, Burzanović, Ajayi, Mamut. (I. Pezelj)