Inter Zaprešić

TRIJUMF I PROTIV VELENJSKOG RUDARA

Datum objave: 25.01.2017

Inter je upisao pobjedu i u drugom kolu Arena Cupa, koji se održava u Medulinu. Naša momčad u srijedu je nadvisila velenjski Rudar, bilo je 2:0 za postavu trenera Samira Toplaka.

Oba pogotka u mrežu slovenskog prvoligaša postignuta su u prvom poluvremenu. Filipović se upisao u strijelce nakon udarca Komorskog, suparnički vratar odbio je loptu, a Interov reprezentativac donio vodstvo Zaprešićanima. Na 2:0 povisio je Puljić udarcem s bijele točke, jedanasterac je izborio Blažević. Tako je zaokružena nova pobjeda na Arena Cupu, podsjećamo da je Inter u prvom kolu bio bolji od Slavena Belupa 2:1.

 

Trener Toplak nakon utakmice je izjavio:

-Prvo poluvrijeme odigrali smo strašno, bila je to prava rapsodija. Igrali smo jako dobro, rastrčano, trebali i uvjerljivije voditi. U nastavku je bilo dosta zamjena, no održavali smo ritam i došli do nove pobjede.

 

Inter je nastupio u sastavu: Mrmić, Bosec, Filipović, Komorski, Mesfin, Šarić, Postonjski, Blažević, Puljić, Polizzi, Mamut. Još su igrali: Čović, Glasnović, Kunštić, Mikulić, Fumić, Zulim, Brlečić, Šiljić, Mujagić.

Utakmicu trećeg kola Inter igra u subotu 28. siječnja protiv austrijskog St. Poltena. (I. Pezelj)