toplakovih200

TOPLAKOVIH 200

Datum objave: 18.03.2019

Inter je u petak 15. ožujka ostvario iznimno značajnu pobjedu (3:1) nad Istrom 1961, čime su naši igrači pobjegli Puljanima na velikih sedam bodova razlike, ali istodobno i na najbolji način čestitali treneru Samiru Toplaku vrijedan jubilej.

Toplaku je, naime, utakmica s Istrom bila 200. koju je kao trener vodio u 1. HNL. Samir je prvoligaški trenerski staž počeo skupljati u Varaždinu, nastavio u Cibaliji, a 2014. godine došao je u Inter. Najprije ga je vratio u prvoligaško društvo, a od 2015. do danas vodio je naš sastav u 130 utakmica najjačeg hrvatskog razreda. Po tome je Interov rekorder ispred Ilije Lončarevića...

Toplak se povodom jubileja oglasio na Facebook profilu i uputio zahvale. Od Varteksa (kaže da je to ime za njega uvijek bilo i bit će ime varaždinskog kluba), preko Cibalije, do Intera u kojem je već gotovo pet uspješnih godina. Zahvalio se Samir našem klubu na čelu s direktorom Brankom Laljkom (koji mu je osigurao kontinuitet rada), brojnim igračima koji su nosili ili nose dres naše momčadi u Toplakovom mandatu, prvom asistentu Branku Lađeviću (koji mu je najveća podrška i snaga). Naveo je i ostale članove 'malog ali kvalitetnog stožera', Dragutina Pavalića, Davora Bagarića, Nikolu Fotivca, kao i tajnika Igora Džanka. Također se zahvalio i svima ostalima koji su mu podrška i zbog kojih se u Zaprešiću osjeća kao doma.

Još je Toplak poželio da svi zajedno skupa idu i do njegove 300. prvoligaške trenerske utakmice... A mi možemo samo dodati kako je Samir Toplak pun Interov pogodak, što se već pet godina potvrđuje iz sezone u sezonu. Stoga čestitamo Samiru i želimo mu još dugu zajedničku suradnju na korist našeg kluba! (I. Pezelj)