Inter Zaprešić

PROBLEMI UOČI DINAMA

Datum objave: 03.05.2017

Iza Interovih je nogometaša poraz (0:2) u Rijeci. Naša momčad tamo je nastupila znatno oslabljena pa je lako zaključiti kako se na Rujevici i nije moglo izvući više od časnog gubitka bodova. Na žalost, U Rijeci je Bosec dobio crveni karton, pa neće konkurirati za utakmicu s Dinamom.

Dinamo u Zaprešić stiže u četvrtak 4. svibnja, ogled počinje u 18 sati. U utorak smo bili s Interovim nogometašima u Kupljenovu, gdje su odradili trening. Stanje u momčadi daleko je od idealnog. Problema s ozljedama imaju Blažević, Mazalović, Mamut, Komorski, Čale, Brlečić je također 'rovit'. Stoga je jasno da trener Samir Toplak nije dobrog raspoloženja.

-Jadan sam i očajan, započeo je Toplak. –Imam devet spremnih igrača i tek ću vidjeti s kim mogu računati za Dinamo. Ovo nije posao, ovako se ne može raditi. Kemijamo, izmišljamo toplu vodu kako bismo odlučili tko će pokriti koju poziciju. Stanje je katastrofalno! Dva dana pred utakmicu ne mogu uigrati momčad, nemamo ništa pozicijski pokriveno.

Što onda uopće kazati uoči Dinama?

-Ništa, oni koji će igrati dat će sve od sebe. Sigurno je samo to da ćemo nastupiti s jedanaest igrača. Bojim se i onoga što će biti nakon Dinama, igrači nam samo otpadaju, kaže trener.

Nismo nastavili s pitanjima, situacija nije ugodna. Ipak, vjerujemo u dečke! Neka protiv Dinama daju maksimum i neće im se, bez obzira na rezultat, ništa moći prigovoriti. (I. Pezelj)