Inter Zaprešić

Tomislav Šarić o povratku u Zaprešić

Datum objave: 08.09.2016

Inter je napustio prije tri godine, bio je kapetan Zaprešićana. Put ga je vodio u Italiju, a prošlu sezonu odigrao je za Osijek. Početkom ove kratko je bio član Splita, a sada je opet tu, doma. Riječ je o Tomislavu Šariću, koji se prošlog tjedna vratio u Inter.

Na početku razgovora Šarić kaže:

-Da, vratio sam se doma. U protekle tri godine bilo je lijepih i manje lijepih trenutaka, ali sad je najvažnije da sam opet u Zaprešiću. Zajedno s momčadi pripremam se za utakmicu s Hajdukom.

U Italiji je bio član Parme, Crotonea, Pistoiesea, Savoije. Zatim Osijek i Split. Kako gleda na to razdoblje?

-Što god čovjek radio tri godine, stekne dosta iskustva. U Italiji sam se ozlijedio odmah po dolasku, išao na operaciju. Bio sam sam, nisam znao jezik, bilo je teško. No, sve me to ojačalo. Italija mi je, gledajući s igračke strane, koristila, taktički sam napredovao. Godina u Osijeku mi je također pomogla, poslužila da vratim kontinuitet.

Nakon početka ove sezone u Splitu, uslijedio je povratak kući.

-Drago mi je što sam opet u Zaprešiću, uvjeren sam da mogu dosta toga ponuditi.

O Interu kaže:

-Pratio sam što se događa, Inter je prošle godine imao odličnu igru, dobar rezultat. Ove sezone možemo to ponoviti.

U petak 9. rujna (18 sati) gost Zaprešića je Hajduk.

-Znamo što Hajduk predstavlja u hrvatskom nogometu. Ali, ta utakmica nosi tri boda kao i svaka druga. Igramo doma, dat ćemo sve od sebe da ti bodovi pripadnu nama.

Tomislav je isključivo fokusiran na Inter.

-Ne radim dugoročne planove. Polako, tek sam se vratio i ne razmišljam o novom odlasku. Treba ići utakmicu po utakmicu, zaključio je Šarić (I. Pezelj)


Logo NK Inter-Zaprešić prezentacija.pdf