slaven_230219

SLAVEN ODNIO BODOVE

Datum objave: 09.03.2020

Inter je poražen od Slavena Belupa, bilo je 0:2 u utakmici 26. kola Hrvatski Telekom Prve lige odigranoj u Zaprešiću. Naša momčad izgledala je blijedo, što su gosti kaznili u 28. minuti kada je Bogojević napravio kvalitetan prodor i efektnim udarcem poslao loptu u mrežu.

Ipak, Interu se u 42. minuti ukazala velika prilika za izjednačenje. No, prvo je Conev propustio uputiti loptu u praznu mrežu, da bi lopta došla do Zamourija koji je s nekoliko metara pogodio Parackog na crti vrata. Na nevjericu da se takve mogućnosti mogu upropastiti, već minutu kasnije nadovezao se drugi gol Koprivničana, kojega je postigao Lulić. I tu je, zapravo, priča bila gotova. Inter se u drugom poluvremenu pokušavao vratiti u igru, ali bez uspjeha.

 

Trener Željko Petrović nakon utakmice je izjavio:

-Najprije se želim ispričati malobrojnoj publici. Sramota je da nismo napravili ništa kako bismo gledateljima priuštili zadovoljstvo. Nevjerojatno je u kolikoj su mjeri neke jednostavne stvari za nas komplicirane. Pogledajte samo način na koji primamo golove. A s druge strane ne možemo zabiti ni s metra... Svi smo, uključujući mene, odgovorni za ovu nezahvalnu situaciju u kojoj se nalazimo.

 

INTER: Frelih, Bosec, Savić, Van Bruggen, Barić, Petrović, Soldo (od 46. Marasovic), Serderov (od 55. Mamut), Conev, Zamouri (od 46. Mitrović), Andrić.

 

S. BELUPO: Filipović, Božić, Paracki, Mikulić, Lulić, Bogojević, Glavčić (od 87. Zirdum), Bačelić Grgić, Jeffren (od 46. Goda), Lima (od 90. Brković), Krstanović.

 

Sudac: Strukan (Split). (I. Pezelj)