Inter Zaprešić

ŠKOLA MLADEŽI SVE USPJEŠNIJA

Datum objave: 23.12.2017

Iza Škole nogometne mladeži NK Inter-Zaprešić uspješna je jesenska polusezona. Tajnik Škole Jakov Jozinović kaže:

-Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima u ovoj polusezoni. Otkad imamo terene s umjetnom travom i prateću infrastrukturu, preporodili smo se, što se vidi i u rezultatima.

 

Pogledajmo, stoga, kakve su rezultate minule jeseni ostvarili naši mladi nogometaši...

Juniori 1, koje vodi Srećko Bogdan, zauzeli su sedmo mjesto u 1. HNL, te izborili plasman u četvrtfinale Kupa.

Juniori 2 (trener Tadija Bekavac) prvi su u 3. ligi središta Zagreb, iako igraju protiv momčadi koje imaju godinu starije nogometaše.

Kadeti 1 (Tomislav Ceraj) zauzimaju sedmo mjesto u 1. HNL, te su izborili nastup u četvrtfinalu Kupa. Ovdje valja napomenuti i kako su dva Interova kadeta, Nikola Soldo i Matija Benčić, dobili poziv za Zimski kamp Hrvatskog nogometnog saveza, odnosno nacionalnu selekciju 'do 17'.

Kadeti 2 (Tomislav Gondžić) drugoplasirani su u 3. ligi središta Zagreb, gdje također igraju protiv godinu starije konkurencije.

Stariji pioniri 1 (Zlatko Lučan) drže deveto mjesto u 1. HNL, a u veljači ih očekuje nastup u drugom kolu Kupa protiv Naftaša Ivanića.

Stariji pioniri 2 (Zlatko Lučan) na 15. su mjestu 1. lige središta Zagreb. Tajnik Jozinović napominje kako i u ovom natjecanju Inter igra s godinu dana mlađim nogometašima, zbog čega se lako zamjećuje razlika u rastu i snazi u odnosu na starije suparnike.

Mlađi pioniri 1 (Krunoslav Vidak) na sedmom su mjestu 1. lige središta Zagreb.

Mlađi pioniri 2 (Hrvoje Štrok) plasirani su na šesto mjesto 1. lige NS Zagrebačke županije. I oni nastupaju s mlađim kadrom u odnosu na suparnike.

Limači 1 (Mario Kuš) drugoplasirani su u 1. ligi NS Zagrebačke županije.

Limači 2 (Mario Kuš) prvi su u 1. ligi središta Zaprešić

Prstići (Ivan Piplica) zauzimaju prvo mjesto u 1. ligi NS Zagrebačke županije.

 

Jozinović u nastavku naglašava:

-U planu je i daljnje podizanje kvalitete stručnog i pedagoškog rada, te povećanje broja igrača u Školi. Sada imamo uvjete i infrastrukturu za još veće ulaganje u nogometnu budućnost. Uvjeren sam da je to realno i ostvarivo.

 

Dodajmo još da, pod vodstvom Mihaele Gurdon Bašimamović, u Interovoj školi treniraju i djevojčice. Ekipa je u formiranju, upućuje se i poziv novim zainteresiranima, a u planu je i nastup u ligaškom natjecanju.

 

Za kraj ovog priloga, Jozinović je, u ime Škole, uputio čestitke i najbolje želje za Božić i Novu godinu. (I. Pezelj)