BOD U IGRI S GORICOM

BEZ POGODAKA SA SINDIKATOM

Datum objave: 27.06.2019

Nogometaši Intera u Zaprešiću su odigrali utakmicu bez pogodaka protiv momčadi Nogometnog sindikata, koju sačinjavaju profesionalni igrači bez klupskog angažmana. Igralo se po nesnosnoj vrućini, a unatoč ishodu 0:0 svaka je momčad stvorila neke obećavajuće situacije.

U prvom poluvremenu najbliže pogotku bio je Conev, no u 23. minuti nije najpreciznije pucao. Ubrzo je i Postonjski zaprijetio iz daljine, ali suparnički vratar nije imao potrebe za intervencijom. Zato se pred kraj utakmice sitaknuo Interov golman Berković, te u dva navrata zaustavio udarce Sindikata. Dovoljno da susret bude okončan nedirnutih mreža.

 

Trener Samir Toplak nakon utakmice je ponovio nezadovoljstvo širinom igračkog kadra  kojim raspolaže, ali ohrabrenje je pronašao u činjenici da se Conev oporavio i zaigrao protiv Sindikata, dok se vrlo brzo očekuje i uključenje Serderova u trenažni proces. Također, najavio je kako subotnji (29. lipnja, 18 sati) zaprešićki gost, mostarski Zrinjski, zahtijeva višu razinu izvedbe u odnosu na onu koja je prikazana u prva dva remija, protiv Aluminija i Sindikata.

 

Interov sastav: Frelih, Galić, Tatomirović, Nekić, Čeliković, Postonjski, Mazalović, Mlinar, Mitrović, Conev, Mamut. Još su igrali: Matković, Berković, Bosec, Soldo, Vego, Špoljarić, Ljubić, Jurić, Mi. Benčić, Šlogar, Muslimović, Ma. Benčić, Bilobrk. (I.P.)