Inter Zaprešić

Seniori započeli zimske pripreme

Datum objave: 09.01.2017

Inter je ovog ponedjeljka započeo zimske pripreme. Trener Samir Toplak i njegov stožer poveli su igrače na prvi trening u 2017. godini. Koju je naš klub dočekao na sedmom mjestu Prve HNL, s jednakim brojem bodova kao i šestoplasirana Lokomotiva.

Interova momčad doživjela je određene promjene, u kadru više nisu Šoljić, Kulenović, Soldo i Čirjak, Martinac ide na posudbu, a Ceraj na operaciju. Prvo novo ime pronađeno je u Postonjskom, veznom igraču koji je stigao iz Gorice. Također, nekoliko je igrača došlo na probu, no tek treba vidjeti tko će od njih zadobiti Toplakovo povjerenje. Prvi trening prošao je bez prehlađenog Mazalovića, ozlijeđenih Ottochiana i Begića, te, naravno Filipovića, koji je s reprezentacijom u Kini.

Inter će najprije trenirati u Zaprešiću, a 21. siječnja odlazi se u Medulin. Prva utakmica bit će sa Zagrebom u subotu 14. siječnja s početkom u 13 sati, na zaprešićkom terenu s umjetnom podlogom.

Toplak je na početku rada kazao:

-Zadržali smo kostur momčadi, a od igrača koji su bili u ozbiljnijim kombinacijama otišao je samo Šoljić. No tu smo išli u svjesno pomlađivanje, te za vezni red doveli Postonjskog. Nekoliko nogometaša imamo na probi, sve u cilju kako bismo pojačali konkurenciju, te bili kompletniji i kompaktniji. Bitno je dobro se pripremiti, treba nam što više zdravlja i siguran sam kako ćemo na proljeće biti još bolji. (I. Pezelj)