Inter Zaprešić

SENIORI VEĆ DANAS OTPUTOVALI U MEDULIN

Datum objave: 20.01.2017

Interova seniorska momčad ovog je petka otputovala na pripreme u Medulin, dan ranije od predviđenog termina. Tamo će se zadržati desetak dana, za to vrijeme odigrati četiri utakmice. Inter će sudjelovati na Arena Cupu, a u skupini ga očekuju dvoboji protiv Slavena Belupa (22. siječnja), velenjskog Rudara (25. siječnja) i austrijskog St. Poltena (28. siječnja).

U drugoj skupini su Cibalia, Koper (SLO), Szombathelyi Haladas (HUN) i Lokomotiva. Nakon razigravanja po skupinama, 30. i 31. siječnja igraju se utakmice za konačan plasman na turniru.

U Medulin nije otputovao Ottochian, koji je ostao u Zaprešiću, gdje će provoditi terapiju. Problema s ozljedama imali su i Mazalović, Kolar i Blažević, ali oni su zauzeli mjesta u autobusu, koji je našu momčad odvezao u Istru. Trener Samir Toplak uoči puta je kazao:

-Najvažnije nam je zdravlje, s obzirom na dosta ozljeda s kojima smo bili suočeni. U Medulinu ćemo raditi na kondicijskoj spremi, deset dana imat ćemo priliku koristiti pravu travu i to će nam dobro doći.

Interov strateg zatim je podvukao:

-Nastavljamo trenažni ciklus, možemo to nazvati srednjim dijelom, a po povratku u Zaprešić predstoji nam uigravanje i završni glanc za nastavak prvenstva i utakmicu u Vinkovcima.

U Medulinu su na rasporedu četiri utakmice?

-To će nam odlično doći. Suparnici su prvoligaškog ranga, baš onakvi kakve trebamao. Nema dvojbe, ti nastupi će nam koristiti. (I. Pezelj)