Inter Zaprešić

SENIORI SVLADALI JUNIORE 2:1

Datum objave: 01.05.2018

Na Praznik rada zanimljivu utakmicu odigrali su Interovi seniori i juniori. Seniorski sastav upisao je pobjedu 2:1, ali sigurno je kako je ovaj dvoboj veliko ohrabrenje za naš juniorski sastav koji je odlično parirao iskusnijim kolegama.

Oba pogotka seniori su postigli u prvom poluvremenu. U vodstvo su došli u 25. minuti nakon što je Haramustek udarcem iskosa s desne strane pogodio mrežu. Drugi pogodak djelo je Vukčevića koji je pribrano realizirao prigodu i tako iskoristio kvalitetno dodavanje Mazalovića.

U nastavku utakmice bilo je mnogo promjena u oba sastava. Juniori su za dobru igru nagrađeni u 85. minuti, kada je Budimir preciznim udarcem postigao pogodak na asistenciju Rešetara. Tako se juniorska postava može pohvaliti činjenicom da je dobila drugo poluvrijeme ove utakmice. Bilo je tijekom ogleda još dobrih akcija i prilika, ali ostalo je pri tijesnoj pobjedi seniorskog sastava.

 

SENIORI: Matković, Haramustek, Prenga, Komorski, Mamić, Postonjski, Mazalović, Regan, Vukčević, Rak, Ljubanović. Još su igrali: Bosec, Grgić, Miletić, Dalić, Šiljić, Vukmanić, V. Blažević.

 

JUNIORI: Topolović, Martinčević, Trgo, Vuletić, Šahović, Špoljarić, Tomek, Šlogar, Gadže, Pleić, Rešetar. Još su igrali: Horvat, Grabušić, Grdenić, Ištuk, Jakopić, Tolić, Budimir, Batina. (I. Pezelj)