Inter Zaprešić

REMI S BELUPOM

Datum objave: 10.02.2018

Inter i Slaven Belupo odigrali su 0:0 u prvoj utakmici nastavka Hrvatski Telekom Prve lige. Prethodni dani bili su obilježeni borbom sa snijegom, ali naš klub uspio je teren dovesti u stanje prikladno za odigravanje utakmice.

A ogled je bio prilično zanimljiv. Gosti su u početku češće prijetili, prvi je to učino Ivanovski, zatim Vidović. Nakon pola sata igre u prilici je opet bio Ivanovski, ali Mrmić je zaustavio njegov udarac. S druge strane, u 34. minuti otvorila se lijepa pozicija Vukčeviću, no Slavenova obrana u posljednji je čas blokirala udarac.

U drugom poluvremenu izgledno je pred vratima gostiju bilo u 57. minuti, no V. Blažević za poneki milimetar zakasnio je na ubačenu loptu i mreža se nije zatresla. Postonjski se u 77. minuti odlučio na udarac iz daljine, ali Marković je obranio. Slaven je također pokušavao, no bez nečega što bismo mogli nazvati velikom prilikom. Na kraju – svakom po bod...

 

Interov trener Samir Toplak:

-Najprije bih zahvalio svima koji su se potrudili kako bi teren bio očišćen od snijega. Na dijelu terena čak se mogla stvoriti određena igra. Mi nismo krenuli na željeni način, griješili smo u pasovima. Kasnije smo zamijenili pozicije V. Blaževiću i Raku, pa sam završnicom prvog poluvremena i drugim dijelom igre zadovoljan. Nedostajao nam je završni pas, a da smo imali Andrića, vjerujem kako bismo pobijedili. No, nisam nezadovoljan, osvojili smo bod protiv dobrog suparnika.

 

INTER: Mrmić, Bosec, Grgić, Prenga, Mamić, Postonjski, Mazalović, Zulim (od 64. Šarić), Vukčević, Rak, V. Blažević (od 81. Ljubanović).

 

S. BELUPO: Marković, Kitanovski, Musa, Katić, Goda, Vidović, Puclin, Doležal, Trebotić, Delić, Ivanovski (od 90. Arap).

 

Sudac: Jović (Zagreb). (I. Pezelj)