Inter Zaprešić

PRVI TJEDAN ZAKLJUČEN TRENING-UTAKMICOM

Datum objave: 15.01.2018

Interovi nogometaši, na kraju prvog tjedna zimskih priprema, odigrali su međusobnu utakmicu na zaprešićkom terenu s umjetnom travom. Igralo se dvaput po 25 minuta, a Plavi i Narančasti remizirali su – 1:1.

Plave je u 6. minuti u vodstvo doveo Rak, smireno iskoristivši asistenciju Vukčevića, koji je prethodno napravio odličan prodor. Za Narančaste je u 22. minuti izjednačio V. Blažević, efektno je zatresao mrežu nakon kvalitetnog ubačaja Vukmanića. Pobjednika, dakle, nije bilo, Plavi su bili nešto opasniji, ali pohvale na angažmanu idu i jednoj i drugoj momčadi.

 

PLAVI: Mrmić, Bosec, Dalić, Komorski, Čeliković, Šarić, Šiljić, Regan, Vukčević, Rak (Gadže), Rešetar (Ljubanović).

 

NARANČASTI: Santini (Topolović), Haramustek, Grgić (Nekić), Prenga, Mamić, Mazalović (Fumić), Postonjski, Zulim, Vukmanić, V. Blažević, Andrić.

 

Trener Samir Toplak o prvom pripremnom tjednu kaže:

-I prije ove utakmice, zapravo treninga, igračima sam rekao da sam prezadovoljan. Napravili smo kompaktnu i karakternu svlačionicu, u kojoj vlada pozitiva, atmosfera je odlična. Imamo 25 igrača, od toga 22 koji su tu od prošle godine, a sada su veći i ovi klinci neko vrijeme s nama i uhvatili su pravi ritam.

 

Nakon šest dana napornog rada, Toplak je igračima dao slobodnu nedjelju. U ponedjeljak se nastavlja s treninzima, a 20. siječnja putuje u Medulin. (I. Pezelj)