Inter Zaprešić

PRVA MOMČAD ZAPOČELA PRIPREME

Datum objave: 09.01.2018

Interova prva momčad opet je na okupu. Trener Samir Toplak ovog ponedjeljka obavio je prozivku i poveo igrače na prvi trening u 2018. godini.

Na tom treningu nije bilo Ivana Blaževića koji je ne oporavku nakon operacije, te Komnena Andrića i Marka Vukčevića koji se priključuju već u utorak. Vukčević je novo ime u našoj svlačionici, riječ je o ofenzivnom (krilnom) igraču koji dolazi iz podgoričke Budućnosti, a tijekom karijere bio je i član Vojvodine i Olimpije. Na prvom treningu pojavio se Ivor Ljubanović, mladi napadač koji je nastupao za Istru 1961.

U Interovom kadru, u odnosu na jesen, više nisu Andrea Ottochian, Ivan Tomičić, Lovre Čirjak, Marko Bencun i Dejan Mezga.

 

Inter će do 20. siječnja trenirati u Zaprešiću, a spomenutog datuma putuje se u Medulin, gdje će biti odigrane četiri utakmice. Trener Toplak na početku rada kaže:

-Malo smo prorijedili svlačionicu, ali kostur momčadi je tu. Želimo dovesti igrački kadar na višu karakternu razinu. Jesen je dosta toga isprofilirala, neke igrače otpisala, ali sve je to prirodno. Prijelazni rok traje do kraja siječnja, vidjet ćemo hoće li biti još nekih novosti, ali ako i ne dovedemo još nekoga – neće biti tragedija.

 

Potom je trener istaknuo i ciljeve:

-U svakoj utakmici želimo biti sve bolji. Jesenas, kada je bilo dosta oscilacija, ostvarili smo visok plasman – peto mjesto. Zato je sada glavna namjera to peto mjesto zadržati. Želim da momčad pobjednički mentalitet dodatno podigne. (I. Pezelj).