Inter Zaprešić

PRVA MOMČAD U MEDULINU

Datum objave: 20.01.2018

Interovi nogometaši od ove su subote u Medulinu, gdje će obaviti vrlo važnu fazu priprema za nastavak sezone. Inter će, osim redovitih treninga, u Medulinu odigrati četiri utakmice, sudjelovat će na Arena Cupu.

Već u nedjelju 21. siječnja (11 sati) naša momčad igra protiv Slavena Belupa. Potom je 24. siječnja na rasporedu dvoboj s Aluminijem, a natjecanje u skupini bit će okončano 27. siječnja, kada će Interov suparnik biti Borac iz Banja Luke. Ovisno o poziciji u skupini, 30. ili 31. siječnja igrat će se utakmica za konačan plasman na Arena Cupu. U drugoj skupini su Lokomotiva, Zrinjski, Cibalia i Ankaran.

 

U Medulin su otputovali sljedeći igrači:

 

Santini, Mrmić, Topolović, Bosec, Mamić, Haramustek, Čeliković, Zulim, Grgić, Komorski, Dalić, Prenga, Nekić, Mazalović, Šarić, Postonjski, Regan, Šiljić, Bajraktari, Rak, I. Blažević, V. Blažević, Vukmanić, Vukčević, Andrić, Rešetar i Ljubanović.

 

Treba napomenuti kako je Ivan Blažević još uvijek u procesu rehabilitacije nakon operacije i radit će po posebnom programu. U Medulinu je i Mergim Bajraktari, vezni igrač s iskustvom iz švicarskih klubova te mlade albanske reprezentacije. On već neko vrijeme trenira s Interovom momčadi, a u Medulinu ima novu priliku nametnuti se našem stručnom stožeru. (I. Pezelj)