Inter Zaprešić

POVRATAK MISLAVA KOMORSKOG

Datum objave: 08.09.2017

Mislav Komorski nakon izvjesnog vremena opet je u Interovoj momčadi. Prošle sezone odigrao je 25 ligaških utakmica, imao je problema i s ozljedom, a početkom ove nije bio u kadru Samira Toplaka. No, najbolje je da Komorski sam ponešto kaže o svemu.

-S krajem prošle sezone istekao mi je ugovor s Interom, započeo je Mislav. – Imao sam i ozljedu, mislilo se da je riječ o pubičnoj kosti, no ispostavilo se da se radilo o tetivi aduktora. To sam sanirao, a nedavno sam se čuo s direktorom Brankom Laljkom, nakon čega sam potpisao novi jednogodišnji ugovor.

Očekuje se da će Komorski zaigrati već u nedjelju 10. rujna, kada Inter, s početkom u 17 sati, gostuje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici.

-Vidim po treninzima da bih trebao igrati. Već sam se u priličnoj mjeri uigrao s Grgićem, koji gaji sličan stil igre kao ja. Optimist sam, vjerujem da će to dobro izgledati.

Kakvim se Komorskom čini Inter ove sezone?

-Ofenzivno smo bolji nego lani, igramo otvorenije i to mi se sviđa. Obrana je nova i bit će potrebno vrijeme za potpunu uigranost. Bitno je da se radi o dobrim igračima, a značajno je i to što Mazalović i Šarić ispred nas jamče sigurnost.

Kako će sve to izgledati protiv Lokomotive?

-Nećemo biti sasvim kompletni, a bit će to i prva utakmica bez Puljića, na kojem se temeljila naša napadačka igra. Ipak, dovoljno smo dobri da, uz malo sreće, dođemo do pobjede.

Komorski je nekad igrao i za Lokomotivu?

-Pamtim da je Lokomotiva i u to vrijeme gubila od Intera. Što se mene tiče, u dvoboje s bivšim klubom ulazim bez posebnih emocija, bilo pozitivnih, bilo negativnih.

Smatra li Mislav i bod dobrim ostvarenjem u Kranjčevićevoj?

-Smatram. Na tablici smo ispred Lokomotive, zadržali bismo prednost u odnosu na nju, a ipak igramo u gostima. Bod bi stoga bio dobar, iako vjerujem da možemo i do pobjede. Uz Komorskog treba napomenuti da je u klub također pristigao mladi vratar Kenan Topolović, koji je u naš klub došao iz Cibalije. Riječ je o mladiću rođenom 3. ožujka 1998. u Slavonskom Brodu. Kenan je nadaren čuvar mreže, a prije Cibalije bio je član Sarajeva i Željezničara.

Topolović ima i nastupe za mlađe uzraste bosanskohercegovačke reprezentacije, a od njega se očekuje da u Interu nastavi s napretkom i iskaže, kažu upućeni, značajne vratarske kvalitete. (I. Pezelj)