inter-slaven_3-1_140919

PORAZ OD GORICE

Datum objave: 30.09.2019

Nogometaši Intera pretrpjeli su poraz u utakmici 10. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Gorica je u Zaprešiću upisala pobjedu 2:0. Pogotke su postigli Čabraja u 31. i Zwolinski u 57. minuti. Ovaj poraz ostavio je našu momčad na začelju prvoligaške tablice.

I dok smo u nekim prethodnim utakmicama mogli govoriti o dobroj igri Intera unatoč lošim rezultatima, ovaj put naš sastav potpuno je zakazao. Stoga je Gorica bez neke velike igre osvojila sva tri boda, Pogotovo strši podatak da je Inter 40 minuta imao igrača više (isključenje Marine), no to nije bilo od naročitog značaja, jer je naša momčad bila izrazito blijeda. Jedna greda Tatomirovića i nekoliko akcija raspoloženog Mitrovića, bili su premalo za nešto više od poraza.

Vrijedi istaknuti i 62. minutu, kada je sudac Zebec dosudio kazneni udarac za Inter zbog igranja rukom suparničkog igrača, ali nakon signala pomoćnika promijenio je odluku i od jedanaesterca nije bilo ništa.

Pred Interom je u petak 4. listopada (18 sati) gostovanje u Puli. Nije ugodno već sada to napisati, ali za naš sastav počinju kvalifikacijske utakmice, naročito u dvobojima sa suparnicima iz donjeg doma tablice. A Istra 1961 pripada toj skupini...

 

INTER: Frelih, Tatomirović, Grgić, Soldo (od 58. Mitrović), Bosec, Mazalović, Mlinar, Čeliković (od 71. Ljubić), Conev (od 46. Postonjski), Serderov, Mamut.

 

GORICA: Kahlina, Muhammed (od 46. Čanađija), Ljubisavljević, Jovičić, Čabraja, Marina, Suk, Mathieu (od 72. Čelić), Ndiaye (od 56. Maslowski), Lovrić, Zwolinski.

 

Sudac: Zebec (Varaždin). (I.P.)