PORAZ U KOPRIVNICI

Datum objave: 12.12.2016

Nogometaši Intera u 19. kolu Prve HNL gostovali su u Koprivnici i pretrpjeli poraz. Slaven Belupo upisao je pobjedu 2:0, strijelci su bili Arap i Heber.

Inter je u Koprivnici nastupio oslabljen, nedostajali su Mazalović, Šarić, Komorski, Mesfin i Ottochian, odreda igrači prve postave. U takvoj situaciji Zaprešićani su bili podređen suparnik i domaćin ih je nadigrao.

Od početka je Slaven Belupo stvarao prilike, ali vratar Čović je u prvom poluvremenu zaustavljao udarce domaćina i na odmor se otišlo s rezultatom 0:0. No, već u drugoj minuti nastavka Arap je odličnim udarcem s više od 20 metara loptu neobranjivo zakucao u Interovu mrežu. U 79. minuti Slaven je postigao drugi pogodak, Štiglecov ubačaj Heber je udarcem glavom pretvorio u konačnih 2:0.

Inter je vrlo teško dolazio do šesnaesterca Koprivničana, bio je gotovo sasvim bezopasan u igri prema naprijed. Udarci Begića i Zulima spominjemo tek statistike radi. Koliko je trener Samir Toplak bio nezadovoljan igrom Žutih, govori i podatak da je u 69. minuti napravio trostruku zamjenu, ali ni to nije previše pomoglo.

 

SLAVEN BELUPO: G. Blažević, Purić, Musa, Katić, Štiglec, Burić, Bouadla, Ivanovski, Arap (od 72. Gregurina), Heber (od 84. Bogojević), Savić (od 86. Martinaga).

 

INTER: Čović, Bosec, Filipović, Begić, Čeliković, Šoljić (od 69. Zulim), Brlečić, Polizzi (od 69. Altiparmakovski), Puljić, I. Blažević (od 69. Mamut), Kolar.

 

Sudac: Strukan (Split). (I. Pezelj)


ZapSlaInt 2-0 09-12-16.pdf