Inter Zaprešić

Poraz u Kidričevu

Datum objave: 04.09.2016

Nogometaši Intera stanku u prvenstvu popunili su gostovanjem u Sloveniji. U subotu su igrali u Kidričevu, gdje je domaći prvoligaš Aluminij svladao Zaprešićane 1:0. Pogodak odluke postigao je Rebernik u 30. minuti, on je poslao loptu u mrežu nakon što se ona odbila od grede uslijed Vrbančeva udarca.
Bila je to utakmica bez mnogo izrazitih prilika za pogotke, ali oba suparnika imala su po nekoliko obećavajućih akcija, no viđen je samo jedan, već spomenuti pogodak.
Inter je igrao bez Mazalovića i Blaževića koji su dobili poštedu, te Kolara koji je pozvan  u mladu reprezentaciju. U prvom poluvremenu zbog ozljede je zamijenjen Mesfin, umjesto kojega je na teren ušao Begić.

Trener Samir Toplak nakon utakmice je kazao:
-Više sam zadovoljan drugim nego prvim poluvremenom. U prvom dijelu igre bili smo dosta neaktivni prema naprijed, otvaralo nam se nekoliko situacija, no nismo bili konkretni. U nastavku smo bili opasniji i imali  nekoliko mogućnosti za realizaciju. Utakmica je poslužila svrsi, dečki su odigrali po 45 minuta nakon teškog tjedna u kojemu  smo imali devet treninga. Nadam se da će se Mazalović i Blažević oporaviti, a Kolar u dobrom stanju doći iz mlade reprezentacije. Tijekom tjedna napravili smo dobar posao i polako se okrećemo petku i utakmici s Hajdukom.

Interov sastav: Čović, Bosec, Filipović, Komorski, Mesfin, Šarić, Zulim, Danoski, Puljić, Ottochian, Altiparmakovski. Još su igrali: Mrmić, Begić, Kunštić, Kulenović, Čeliković, Brlečić, Soldo, Hanžek, Polizzi, Martinac, Mamut. (I. Pezelj)

 


Logo NK Inter-Zaprešić prezentacija.pdf