Inter Zaprešić

PORAZ U KIDRIČEVU

Datum objave: 08.10.2017

Nogometaši Intera gostovali su u Kidričevu i odigrali prijateljsku utakmicu sa slovenskim prvoligašem Aluminijem. Domaćin je upisao pobjedu 2:1, oba pogotka za Aluminij postigao je Mesec, dok je strijelac za našu momčad bio Mazalović.

Inter je u prvom poluvremenu zaigrao s drugom postavom, dok je ona udarna zaigrala u drugom dijelu. Aluminij je vrlo brzo poveo 2:0, Mesec je pogađao Mrmićevu mrežu u 6. i 14. minuti. U tijeku je bila 29. minuta kada je Tomičić ubacio iz kornera, a Mazalović dobro pucao glavom i smanjio Interov zaostatak. Ispostavilo se kasnije da je to bio i konačan rezultat.

U drugom poluvremenu, kao što smo spomenuli, trener Samir Toplak poslao je na travnjak prvi sastav. Donekle je to urodilo plodom, Inter se nametnuo nadmoćnijom igrom i kontrolom događaja, ali nije stvorio neke naročite prilike. Stoga je Aluminij sačuvao prednost i upisao pobjedu.

 

Toplak je nakon utakmice kazao:

-Prvo poluvrijeme bilo je loše, napravili smo puno pogrešaka, primili tragikomične golove. U drugom dijelu bilo je znatno bolje, imali smo dominaciju, no malo smo prilika stvorili da bismo izjednačili. Ako iz ove utakmice mogu nešto pozitivno izvući, to je svakako povratak I. Blaževića, koji je pokazao da je pravi igrač i jedva čekamo da bude sto posto spreman i u potpunosti se vrati u konkurenciju.

 

Interov sastav: Mrmić, Haramustek, Nekić, Dalić, Fumić, Šiljić, Mazalović, Tomičić, Bencun, V. Blažević, Rešetar. Još su igrali: Bosec, Grgić, Komorski, Čirjak, Postonjski, Šarić, Ottochian, Mezga, I. Blažević, Andrić. (I. Pezelj)