Poraz na krilima tankih živaca

Datum objave: 18.07.2016

Teško gostovanje odmah na početku sezone odrađeno je rezultatski „duplo bolje“ nego u dva susreta prošle sezone, ali i to je značilo poraz naše momčadi. Obje ekipe su doživjele dosta igračkih promjena i u takvoj situaciji za očekivati je bilo utakmicu u "portugalskom stilu", posebice s naše strane kao gosta. Poluvrijeme sa nula udaraca prema golu domaćina i konkretnost u napadačkom dijelu u nastavku igre nagoviještala je 'iznenadujuću' pobjedu. Usprkos crvenom kartonu, nije bilo vidljive brojčane nadmoci zahvaljući požrtvovnosti naših igrača, ali drugi crveni karton je psihički dotukao nase igrače i trenutak nepažnje donio je radost domaćoj publici. U nastavku igre probalo se nesto odigrati prema naprijed, ali sa dva igrača manje bilo je teško očekivati čudo i da se igralo protiv županijskog niželigasa.
Sada treba ohrabriti igrače i motivirati ih za drugo kolo, uigrati raspoložive snage na prijateljskoj utakmici u ponedjeljak protiv atraktivnog protivnika i sa pobjedom privuci Zaprešićane na otvaranje sezone protiv Osijeka. (Tomislav T.)

U ponedjeljak, 18.07.2016. godine s početkom u 19 sati na našem stadionu u Zaprešiću igra se prijateljska utakmica sa Al Nassrom iz Saudijske Arabije. Ulaz je besplatan!


ZapSlaInt 2-0 15-07-16.pdf