pripreme_210619

Početak treninga seniorske ekipe / poziv igračima

Datum objave: 21.04.2020

Prema planu Hrvatskog nogometnog saveza, a kojim se očekuje nastavak natjecanja HT Prve nogometne lige s datumom 30.05.2020. ili 13.06.2020. godine.

 

Samim time NK Inter-Zaprešić pozvao je svoje igrače, a koji se nalaze van granica Hrvatske da se vrate u Zaprešić, najkasnije do 26.04.2020. godine, te će po dolasku u Hrvatsku provesti 15 dana u samoizolaciji u svojim stanovima, nakon isteka navedenih 15 dana priključit će se treninzima. Svi igrači koji dolaze u Hrvatsku, dobit će zasebne upute šta i kako učiniti.

 

Igrači iz inozemstva koji se očekuju do 26.04.2020. godine u Zaprešiću su: ANDRIĆ Komnen, SAVIĆ Milan, PETROVIĆ Todor, FRELIH Žiga, ROM Matija, VAN BRUGGEN Damian, HAAS Manuel, TSONEV Borislav Aleksandrov, MARASOVIC Sacha, ZAMOURI Oussama, MARTIĆ Manuel, HADŽIKIĆ Osman, SERDEROV Serder, TOPIĆ Marin Matej, Stjepan VEGO.

 

Domaći igrači koji se nalaze u Hrvatskoj započeti će trenirati već ovaj tjedan prema individualnim programima, a to su kako slijedi: MATKOVIĆ Mladen, MLINAR Frano, MAZALOVIĆ Tomislav, BOSEC Antonio, POSTONJSKI Igor, MAMUT Ivan, NEKIĆ Ivan, SOLDO Nikola, GRGIĆ Damir, BILOBRK Borna, BENČIĆ Mihael, PLEHAN Mateo, BARIĆ Gordan, MITROVIĆ Josip, VUŠKOVIĆ Moreno.

 

Prema odluci Stožera civilne zaštite Zaprešića, a koju je klub ishodio, treninzi će se odvijati u strogo kontroliranim uvjetima na našem stadionu u Zaprešiću.

 

NK Inter-Zaprešić