Inter Zaprešić

U PONEDJELJAK 12. LIPNJA POČETAK PRIPREMA

Datum objave: 09.06.2017

U PONEDJELJAK 12. LIPNJA POČETAK PRIPREMA

 

Trener naše prve momčadi Samir Toplak objavio je popis nogometaša koji se trebaju odazvati na prvi trening, kojim počinju pripreme za novu sezonu.

 

Prvi trening bit će održan u ponedjeljak 12. lipnja s početkom u 17.oo sati.

Igrači koji se trebaju odazvati na prvi trening su: Santini, Mrmić, Dalić, Begić, Bosec, Mikulić, Mazalović, Šarić, Postonjski, Zulim, Šiljić, Mamut, Fumić, Rak, I. Blažević, V. Blažević, Ottochian, Tomičić, Pleić, Vukmanić, Vuletić, Rešetar, Puljić, Filipović, Ćosić i Mesfin.

Igor Džanko, tajnik NK Inter-Zaprešić

 

Još malo je ostalo do novog okupljanja Interovih nogometaša. Od ponedjeljka 12. lipnja trener Samir Toplak i njegov stručni stožer povest će naše igrače u pripreme za sezonu 2017/18. Iza nas su dvije prvoligaške sezone, odigrane od 2015., kada je Inter izborio povratak u Prvu HNL. Prve sezone po povratku osvojeno je peto, druge osmo mjesto, a najvažniji je kontinuitet trajanja u prvoligaškom društvu. U novoj ćemo sezoni, vjerujemo, opet imat razloga za zadovoljstvo dometima našeg sastava.

Na priprema će se pojaviti i dosta novih lica, među kojima ima i onih koji su već nosili dres našeg kluba. To se primarno odnosi na vratara Krševana Santinija, a poziv za dolazak na prvi trening upućen je i stoperu Marku Ćosiću, koji je prošlu sezonu proveo u momčadi Hajduka.

Našu momčad osnažili su i Nikola Rak (Lučko), Vedran Dalić (Vinogradar), Ivan Tomičić (Split) te Vlatko Blažević (Zadar). Pozive za prvu prozivku dobili su i mladići poput Pleića i Vuletića iz Hajduka, te Vukmanića iz Dinama. Za sada su otišli Polizzi, Mujagić i Kunštić. (I. Pezelj)