Inter Zaprešić

ZA POČETAK POBJEDA I PORAZ

Datum objave: 24.06.2018

Inter je odigrao prve dvoboje na tek započetim pripremama. Naša momčad sudjelovala je na Memorijalnom međunarodnom turniru 'Vrbanić Dean-Dino 2018.' u Donjem Kućanu. Suparnici su bili mađarski MTK i slovenski Aluminij, sa svakim se igralo po 45 minuta.

U prvom nastupu Inter je poražen od MTK, bilo je 1:2, a strijelac za naš sastav bio je Solomon. U drugoj utakmici momčad Samira Toplaka svladala je Aluminij 1:0 pogotkom Mamuta, koji je dodatno zatresao i gredu. Ogled Aluminija i MTK završio je pobjedom slovenske momčadi 2:1. Sva tri kluba na kraju su imala po tri boda, a pobjednik turnira, zahvaljujući gol-razlici 3:3, jest MTK. Drugi je Inter s gol-razlikom 2:2, kakvu ima i Aluminij, ali naš sastav je bolji zbog pobjede u međusobnoj utakmici.

Trener Toplak bio je znatno zadovoljniji nastupom naše mlađe postave koja je svladala Aluminij, dok za ogled protiv MTK nije imao previše riječi hvale. U zaključku, Toplak je naglasio:

-Pod hitno nam trebaju pravi stoper, te po jedan zadnji i ofenzivni vezni.

 

Sastav protiv MTK: Kelava, Bosec, Prenga, Bubnjić, I. Čeliković, Postonjski, Muhar, Vuk, Rak, Ajayi, Solomon. Još je igrao Haramustek.

 

Sastav protiv Aluminija: Matković, Perković, Dalić, J. Čeliković, Valentić, Dodlek, Meštrović, Pleić, Zulim, Ljubanović, Rešetar. Još je igrao: Mamut. (I. Pezelj)