Inter Zaprešić

INTER OSVOJIO ARENA CUP!

Datum objave: 31.01.2018

Nogometaši Intera osvajači su Arena Cupa! Naša momčad u finalu je pobijedila Lokomotivu 1:0 i zasluženo ponijela pehar najboljeg na međunarodnom turniru, na kojemu je u Medulinu sudjelovalo osam klubova.

 

Odluka u finalnoj utakmici pala je u 84. minuti, kada je Zulim iskoristio asistenciju Postonjskog i donio Interu trijumf. Postonjski je s lijeve strane ubacio u središte šesnaesterca, a Zulim se odlično snašao i snažnim udarcem poslao loptu u mrežu.

 

Tijekom utakmice svaka je momčad imala obećavajućih situacija. Izdvajamo pokušaje V. Blaževića i Postonjskog (slobodan udarac) s Interove strane, te vratnice Krajinovića i Krstanovića iz Lokomotive. No, mreže se nisu tresle do 84. minute, kada je Zulim odlučio pobjednika. Valja napomenuti i kako je trener Samir Toplak tek u drugom poluvremenu na teren poslao većinu igrača udarne postave.

 

Interov sastav: Mrmić, Haramustek, Dalić, Komorski, Čeliković, Zulim, Šiljić, Regan, Vukmanić, V. Blažević, Andrić. Još su igrali: Bosec, Grgić, Prenga, Mamić, Postonjski, Mazalović, Vukčević, Rak, Rešetar, Ljubanović.  

 

Ovom utakmicom Inter je okončao medulinsku fazu priprema. Već u petak 2. veljače (14.30 sati) naša će momčad u Zaprešiću, na terenu s umjetnom travom, imati generalku za nastavak prvenstva. Suparnik će biti drugoligaš Sesvete. (I. Pezelj)