Inter Zaprešić

TRI POGOTKA AL AINU

Datum objave: 23.07.2018

Inter je, u generalki uoči početka prvenstva, pobijedio Al Ain 3:0. Utakmica je odigrana u Kidričevu, a suparnik je aktualni prvak i pobjednik Kupa Ujedinjenih Arapskih Emirata. Trener Al Aina je Zoran Mamić, koji je u stručnom stožeru okupio brojnu ekipu hrvatskih suradnika.

Prvi pogodak postigao je Rak u 30. minuti, kada je pribrano zaključio dobar solo-prodor.  U 64. minuti u strijelce se upisao Mamut, iskoristivši dodavanje Muhara, a konačnih 3:0 postavio je Vuk u 72. minuti, na asistenciju Mamuta. Dodajmo kako je Bosec pogodio gredu, a Kelava je imao nekoliko dobrih intervencija.

 

Trener Samir Toplak:

-Zadovoljan sam rezultatom, trebao nam je takav poticaj. Svjestan sam činjenice da Al Ain nije bio kompletan, kao i pripremne faze u kojoj se nalazi. Nije sve u našoj igri bilo bajno, ali vesele me dobre stvari poput realizacije. Nema mjesta euforiji, no važno je i to da kondicijski spremni čekamo prvenstvo.

 

Interov sastav: Kelava, Bosec, Prenga, J. Čeliković, I. Čeliković, Muhar, Luštica, Vuk, Rak, Ajayi, Solomon. Još su igrali: Mamut, Postonjski, Dalić, Haramustek, Burzanović, Zulim, Valentić, Rešetar. (I. Pezelj)