Inter Zaprešić

PLAN ZIMSKIH PRIPREMA

Datum objave: 20.12.2016

Naši nogometaši su na zasluženom su odmoru. Nakon dobro odrađene polusezone, trener Samir Toplak nogometašima je odredio potpun odmor do 27. prosinca, kada će početi individualno raditi prema programu stručnog stožera. Okupljanje momčadi zakazano je za 9. siječnja 2017. godine, kada će se zajednički krenuti u pripremni ciklus.

Već 14. siječnja na rasporedu je prva pripremna utakmica, Interov gost na terenu s umjetnom travom bit će Zagreb. Za 21. siječnja zakazan je odlazak u Medulin, gdje će Interovi nogometaši boraviti deset dana. Pritom će nastupati na Arena cupu, na kojem će sudjelovati osam momčadi. One su podijeljene u dvije skupine s po četiri ekipe. Inter će 22. siječnja igrati protiv Slavena Belupa, 25. siječnja suparnik će mu biti Rudar iz Velenja, a 28. siječnja St. Polten. U drugoj skupini su Cibalia, Koper, Vojvodina i Lokomotiva. U završnici turnira igrat će se za plasman, ovisno o mjestu u grupnom dijelu natjecanja. Međusobno će igrati momčadi s jednakim plasmanima u skupinama, a sve će kulminirati finalnom utakmicom, u kojoj će se sučeliti pobjednici skupina. Finale je na rasporedu 31. siječnja.

Po povratku iz Istre, Interovu momčad očekuje utakmica u Čatežu, gdje će 2. veljače suparnik biti Olimpija. Potom su na redu završne dvije pripremne utakmice u Zaprešiću 4. veljače dolazi Gorica, 8. veljače dolazi Vinogradar, a 11. veljače Sesvete.

Ovu prigodu koristimo i kako bismo svima, u ime igrača, stručnog stožera, djelatnika i uprave NK Inter-Zaprešić, zaželjeli blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2017. godinu!          (I. Pezelj)