Inter Zaprešić

OSIJEK – INTER 1:1

Datum objave: 15.03.2018

Inter je na gostovanju u Osijeku osvojio vrijedan bod! U zaostaloj utakmici 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige rezultat u Gradskom vrtu glasio je 1:1.

Inter je poveo u 10. minuti, kada je Vukčević iskoristio Šarićevu asistenciju i svladao vratara Malenicu. Na žalost, naša momčad vrlo kratko bila je u vodstvu, jer je domaćin izjednačio minutu kasnije, glavom je loptu u Mrmićevu mrežu poslao Milović. Tako je u ranoj fazi utakmice postavljen konačan rezultat.

Inter je u Osijeku bio dobar, u nekoliko navrata Toplakovoj momčadi otvarale su se situacije za novi pogodak i osvajanje sva tri boda. Treba napomenuti i kako je Osijek od 62. minute bio s igračem manje, uslijed isključenja Milovića. No, svakako valja podvući, ovaj remi vrlo je bitan za Inter i samopouzdanje naših igrača.

 

OSIJEK: Malenica, Šorša, Milović, Barać, Barišić, Škorić, Hajradinović (od 56. Lopa), Grgić, Boban (od 64. Mudražija), Grezda, Marić (od 71. Bočkaj).

 

INTER: Mrmić, Bosec, Prenga, Komorski, Mamić, Postonjski (od 75. Regan), Mazalović, Šarić, Vukčević (od 88.V. Blažević), Zulim (od 61. Čeliković), Andrić.

 

Sudac: Marić (Daruvar). (I. Pezelj)