Inter Zaprešić

NOVA POBJEDA NAD MARIBOROM

Datum objave: 02.07.2017

Nogometaši Intera pobijedili su Maribor 2:1 u pripremnoj utakmici, odigranoj u slovenskim Bakovcima. Strijelci za našu momčad bili su Čirjak i Mazalović, dok je poraz Maribora ublažio Tavares.

Inter je od 38. minute bio s igračem manje, isključen je Dalić, ali unatoč tome upisana je vrijedna pobjeda nad slovenskim prvakom. Maribor će uskoro zaigrati u kvalifikacijama Lige prvaka i jasno je kako se radi o snažnom suparniku. Valja podsjetiti da je Inter u studenome prošle godine također bio bolji od Maribora i na njegovom terenu upisao pobjedu 1:0.

Što se tiče subotnje utakmice, trener Samir Toplak ističe zadovoljstvo učinjenim i lijepom pobjedom, ali i naglašava žaljenje zbog Dalićevog isključenja, što je sigurno utjecalo na mogućnost dodatnih provjera funkcioniranja momčadi kada je na travnjaku svih 11 igrača.

Inter je utakmicom s Mariborom zaključio pripremni ciklus obavljen u Svetom Martinu na Muri, momčad se iz Bakovaca vratila u Zaprešić.

 

Sastav: Santini, Bosec, Filipović, Dalić, Haramustek, Šarić, Mazalović, Čirjak, Rak, Tomičić, V. Blažević. Još su igrali: Mrmić, Nekić, Vuletić, Ćosić, Begić, Vukmanić, Postonjski, Ottochian, I. Blažević, Mamut. (I. Pezelj)