Inter Zaprešić

ČETIRI POGOTKA U MEĐIMURJU

Datum objave: 11.04.2018

Dunjkovec i Pretetinec dva su međimurska sela na čijoj međi je igralište NK Međimurec. Riječ je o važnom članu Međužupanijske lige, klubu koji je ovog utorka ugostio našu momčad. Inter je upisao pobjedu 4:0, a utakmica je odlično došla da se sastav Samira Toplaka rastrči i razigra, te potisne sjećanja na slab nastup u Vinkovcima.

Inter je poveo u 11. minuti pogotkom Kineza Tiana, koji je pospremio loptu u mrežu nakon intervencije domaćeg vratara. Tian već nekoliko dana trenira s našom momčadi, a prvu utakmicu iskoristio je za prvi pogodak.

Do kraja poluvremena nije bilo novih golova, a tako je dugo bilo i u drugom. No, u posljednjih deset minuta Inter je triput tresao mrežu Međimurca. Zabijali su Mazalović, V. Blažević (bravo za Šiljićev prodor) i Vukmanić.

 

Trener Toplak:

-Dugo nismo igrali prijateljsku utakmicu, ali sada smo pronašli i dobro vrijeme i mjesto s dobrim terenom. Malo smo se maknuli iz Zaprešića, svi igrači odigrali su po poluvrijeme. Nismo bili konkretni koliko smo željeli, ali u drugom poluvremenu stvorili smo puno prilika, ponešto i realizirali. Pristup igrača bio je dobar.

 

Dodajmo još da je trener i kapetan Međimurca Davor Piškor, nogometaš koji je ostavio značajan trag u Interovu dresu.

 

INTER: Matković, Haramustek, Grgić, Prenga, Mamić, Postonjski, Šarić, Tian, Šiljić, Rak, Ljubanović. Još su igrali: Mrmić, Bosec, Dalić, Komorski, Čeliković, Mazalović, Regan, Vukmanić, I. Blažević, V. Blažević. (I. Pezelj)