Inter Zaprešić

MAZALOVIĆ: OKRENUTI PROLJETNU SLIKU

Datum objave: 10.05.2017

Interova momčad u posljednje vrijeme ima mnogo teškoća s ozljedama. Jedan od igrača s takvim problemom je i Tomislav Mazalović. Ozlijedio se prije dva tjedna protiv Cibalije, propustio utakmice s Rijekom i Dinamom, a sada se polako vraća u trenažni proces. Nadamo se da će ovaj stožerni Interov igrač već u subotu 13. svibnja (15 sati) biti u momčadi koja će se u Kranjčevićevoj ulici suprotstaviiti Lokomotivi.

-Ozlijedio sam aduktor, pojavio se edem, ali sve sam bolje i nadam se da ću igrati protiv Lokomotive, kaže Mazalović, koji je u ovom prvenstvu odigrao 24 utakmice.

Pitamo Tomislava kako je bilo gledati utakmice s Rijekom i Dinamom, u kojima je naša momčad pretrpjela poraze?

-Bilo je teško, igrali smo protiv momčadi koje se bore za naslov prvaka. Moji suigrači su dosta patili na terenu, a meni je žao što nisam mogao pomoći. Imali smo problema s kartonima i ozljedama, nadam se da će sada biti bolje.

Inter je dugo bez pobjede.

-U završna četiri kola jednostavno moramo nekog pobijediti. Zbog kluba, nas igrača, svega. Pobjeda bi nam donijela samopouzdanje i nadam se da je možemo dohvatiti već u subotu.

Inter s Lokomotivom u pravilu dobro prolazi. Ove sezone naši su upisali dvije pobjede i remi protiv te momčadi.

-Istina, dobro prolazimo s Lokomotivom, ali svaka ta utakmica bila je otvorena. U subotu su, mislim, izgledi podjednaki, utakmica može otići na bilo koju stranu. Nadam se da će otići na našu. Igra se praktično na neutralnom terenu i mi ćemo tražiti svoju priliku.

Lokomotiva je u prošlom kolu svladala vodeću Rijeku?

-To nam odgovara, za očekivati je da su oni u određenoj euforiji. S druge strane, mi smo ponizni. Dugo nismo pobijedili, imamo dosta problema s ozljedama. Ali nekako ćemo se 'skrpiti', a svaki igrač mora biti svjestan situacije u kojoj se nalazimo. U posljednja četiri kola imamo priliku okrenuti cijelu sliku ovog proljeća, zaključio je Mazalović (I. Pezelj)