Inter Zaprešić

LOKOMOTIVA – INTER 3:0

Datum objave: 11.09.2017

Inter je u 8. kolu Hrvatski Telekom Prve lige gostovao kod Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici. Nije to gostovanje dobro prošlo za našu momčad, Lokomotiva je upisala pobjedu 3:0.

Bitno promijenjen Interov sastav, naročito obrana, ovaj put nije bio jamstvo kvalitetnog pariranja suparniku. Lokomotiva je bila bolja i u prvom poluvremenu, dok je u drugom postigla tri pogotka i stigla do bodova. U prvom dijelu igre Inter je stvorio tek jednu priliku, no Bencunov udarac glavom u 44. minuti Šemper je bez poteškoća zaustavio.

U drugom dijelu nizali su se pogoci Lokomotive. U 51. minuti Radonjić, u 68. Ivanušec i u 70. Hujber zatresli su Santinijevu mrežu i svojoj momčadi osigurali trijumf.

 

Trener Samir Toplak:

-Da je nogomet tako jednostavan, ne bi veliki klubovi dovodili skupa pojačanja... Naša obrana prvi je put igrala u ovom sastavu, a do prvog pogotka još smo kako-tako parirali. Nadali smo se da mi možemo prvi zabiti, imali smo udarac Bencuna, ali do vodstva je došao suparnik, nakon čega smo se raspali. Čestitam Lokomotivi i sucima.

 

LOKOMOTIVA: Šemper, Karačić (od 46. Radonjić), Majstorović, Kolinger, Musa, Burić, Šunjić, Barić. Doležal (od 56. Hujber), Ivanušec, Krstanović (od 79. Jakić).

 

INTER: Santini, Dalić, Grgić, Komorski, Mamić, Šarić, Mazalović, Čirjak (od 59. Vukmanić), Rak, Ottochian (od 75. Haramustek), Bencun (od 59. Andrić).

 

Sudac: Bel (Osijek). (I. Pezelj)