Inter Zaprešić

LOKOMOTIVA – INTER 4:0

Datum objave: 29.07.2018

Inter je loše krenuo u novu sezonu Hrvatski Telekom Prve lige. Lokomotiva je u Maksimiru našu momčad svladala s uvjerljivih 4:0. Već u 11. minuti Babić je vješto zabio na asistenciju Karačića, te najavio tijek događaja na ovoj utakmici.

U 24. minuti Ivanušec je iz kornera proigrao Radonjića, Interova obrana zakasnila je s blokom i Radonjić je prizemnim udarcem pronašao put do mreže za 2:0. Na 3:0 povisio je Babić u 34. minuti, precizno je pogodio desni donji kut Kelavinih vrata.

U drugom poluvremenu Inter je krenuo odlučnije i pokušao smanjiti zaostatak. Trener Toplak je umjesto Ajayija i Solomona uveo Vukčevića i Andrića, što je donijelo određeni pomak, no bez realizacije. Naprotiv, u samoj završnici utakmice Krstanović je zabio za 4:0 i visoku pobjedu Lokomotive.

 

Trener Samir Toplak:

-Čestitam Lokomotivi na zasluženoj i uvjerljivoj pobjedi. Mi smo doživjeli težak poraz koji ne iznenađuje s obzirom na sve naše probleme. Sva četiri gola pala su nakon pogrešaka naše uže obrane. Imamo problem na stoperskim pozicijama, a sada nam zbog ozljede nije igrao ni Prenga. Ako ne posložimo obranu, imat ćemo velikih teškoća. Ajayija i Solomona zamijenio sam kako bih im poslao poruku da nitko u Interovom dresu nema pravo 'špancirati'. Doveli smo ih kao pojačanja i želim da igraju fajterski i doista pojačanja budu.

 

LOKOMOTIVA: Grbić, Karačić, Majstorović, Kolinger, Datković, Kastrati, Đurasek (od 63. Jakić), Ivanušec, Musa, Babić (od 85. Božić), Radonjić (od 78. Krstanović).

 

INTER: Kelava, Bosec, Nekić, Dalić (od 73. Valentić), I. Čeliković, Postonjski, Muhar, Vuk, Rak, Ajayi (od 46. Andrić), Solomon (od 46. Vukčević).

 

Sudac: Strukan (Split). (I. Pezelj)