Inter Zaprešić

LJUBIĆ U INTERU, REŠETAR U DINAMU

Datum objave: 21.08.2018

Inter je angažirao još jednog mladog i darovitog igrača. On je Juraj Ljubić, rođen 26. svibnja 2000. godine u Mostaru. Juraj je svojedobno bio član zagrebačkog Dinama, a potom ga je put odveo u Italiju, odnosno klub imena SPAL. U SPAL-u je Ljubić igrao za mladu momčad, odnosno 'primaveru', nakon čega je pristupio našem klubu.

Juraj je vezni igrač zanimljivih karakteristika, a član je i hrvatske reprezentacije 'do 19'. Očekuje se da Ljubić u Zaprešiću nastavi s napretkom. Još ima pravo igranja za juniore, ali pratit će ga i stručni stožer naše seniorske momčadi.

Istodobno, jedan izrazito talentirani nogometaš napustio je naš klub. Riječ je o Dominiku Rešetaru, dojučerašnjem kapetanu Interove juniorske momčadi, također reprezentativcu u selekciji 'do 19', ali i napadaču koji je već iskusio seniorski nogomet i postigao jedan pogodak u Prvoj HNL. Rešetar je otišao u Dinamo, čiji je interes za ovog igrača Inter s veseljem prihvatio. Dogovoreno je da Dominik nastavi karijeru u klubu iz Maksimira, a Inter mu želi sreću u Dinamu, te vjeruje da će u novoj sredini Rešetarove igračke i ljudske kvalitete doći do punog izražaja. (I.P.)