Inter Zaprešić

KOMORSKI UOČI DOLASKA HAJDUKA

Datum objave: 11.04.2018

Iza Intera je slaba utakmica u Vinkovcima, koja je rezultirala uvjerljivim (0:3) porazom od Cibalije. Nakon serije od četiri kvalitetna nastupa (osvojeno osam bodova), stigla je neuvjerljiva predstava u Slavoniji. Mislava Komorskog, stopera naše momčadi, pitamo što se to dogodilo u Vinkovcima?

-Takav dan, nekad se takve stvari jednostavno dogode, započeo je Komorski. –No, smatram kako je bolje izgubiti jednom 0:3 nego triput po 0:1. Ne treba sada gledati katastrofično, a ja bih radije u prvi plan pogurnuo ona četiri nastupa prije Vinkovaca. Tu se vidjela naša snaga.

Ipak, naš sugovornik napominje:

-Mi nismo momčad u rangu Dinama ili Rijeke, nemamo toliku kvalitetu. I neće biti tragedija ako izgubimo svaku petu utakmicu. U Vinkovce smo išli nakon remija s Dinamom, ali od početka sam imao osjećaj da nismo pravi. S druge strane, Cibaliji je 'gorjelo' i odigrala je mnogo bolje nego što je uobičajeno. Želim, međutim, naglasiti kako nema razloga za brigu. Imamo 35 bodova, držimo peto mjesto, sve bismo to prije početka sezone svi potpisali.

U prošle tri utakmice (Istra, Dinamo, Cibalia) Inter je zabio samo jeadn pogodak. Očito je izostanak Komnena Andrića velik hendikep.

-On je napadački naš najbolji igrač, koristan je, zna zadržati loptu, pritisnuti obranu supanika, zabiti. Sigurno nedostaje, ali ne možemo znati što bi bilo da je odigrao te tri utakmice.

U subotu 14. travnja (19 sati) u Zaprešić stiže Hajduk. Još je u svježem sjećanju prosinac i pet primljenih golova na Poljudu.

-Da, tamo smo često dobili 'po lampi'. No, sada smo mi domaćini, pokušat ćemo što bolje parirati. Hajduk nema snagu Dinama ili Rijeke, ali pod trenerom Kopićem podigli su igru. Volio bih da bude zanimljiva utakmica, neka sve pršti, a smatram kako naš uspjeh protiv Hajduka nije nemoguća misija – zaključio je Komorski. (I. Pezelj)