Inter Zaprešić

Kolar i Mesfin potpisali za Inter

Datum objave: 23.06.2016

Inter je potpisao ugovore s novim igračima. To je Khaled Mesfin-Mulugeta, njemački državljanin rođen u Etiopiji.Mesfin je star 24 godine, a igra na poziciji lijevog bočnog u obrambenoj liniji. Interov novi nogometaš prethodno je bio član njemačkih klubova Eintrachta, Hannovera i Waldhofa, a igrao je za mlađe uzraste njemačke reprezentacije. Mesfin se tijekom ovih priprema nametnuo Interovom stručnom stožeru. koji od njega očekuje značajan doprinos u predstojećoj sezoni. 

Tu je i Marko Kolar, hrvatski mladi reprezentativac, koji je preselio je iz Lokomotive u Inter. Riječ je o darovitom napadaču rođenom 1995. godine, koji u Zaprešić stiže kako bi Interu olakšao posao traženja zamjene za Iliju Nestorovskog, prvog strijelca Prve HNL koji je otišao u Palermo. Kolar je nastupima u Lokomotivi stekao ime na prvoligaškoj pozornici i očekuje se da u Interu nastavi s napretkom. Njegov dolazak čini Interov napadački potencijal znatno snažnijim. Od obojice se očekuje značajan doprinos u predstojećoj sezoni. (I. Pezelj) 

(napomena: KOD KOPIRANJA TEKSTA U TISKANE ILI ELEKTRONSKE MEDIJE, OBVEZNO JE NAVESTI IZVOR TEKSTA, KAO I OSTAVITI SAMOG AUTORA ČLANKA NA KRAJU KOPIRANOG TEKSTA!)