Inter Zaprešić

Interovih 11 pogodaka u Terezinom Polju za rođendan plavih i žutih

Datum objave: 12.07.2016

Interovi nogometaši u subotu su odradili ugodan izlet u Terezino Polje. Gostovali su kod tamošnje Drave, člana 2. županijske lige, te uveličali 70. godišnjicu postojanja ovog vrijednog kolektiva. 
Inter je upisao pobjedu s uvjerljivih 11:0, a valja naglasiti da je za Zaprešićane nastupila druga postava, s nekolicinom igrača koji su na probi. Momčad je vodio Branko Lađević, asistent trenera Samira Toplaka.
Četiri pogotka postigao je Mamut, koji je igrao samo u drugom poluvremenu. Na prve tri utakmice za Inter Mamut se čak osam puta upisao u strijelce, te naznačio kako je riječ o vrlo nadarenom golgeteru. Po dva gola u Terezinom Polju postigli su Blažević i Mrdeša, a po jedan Begić (11 m), Ceraj i Hanžek.
Trener Lađević je nakon utakmice kratko kazao:
-Ovo nije nastup nakon kojeg bismo donosili neke posebne zaključke. Riječ je o utakmici koja nam je dobro došla umjesto treninga.
Inter je nastupio u sastavu: Mrmić, Mihajlović, Kunštić, Begić, Jozanović, Hodžić, Ceraj, Hanžek, Mrdeša, Neto, Blažević. Još su igrali: Marić, Martinko, Bilić, Oršolić, Soldo, Mamut. (I. Pezelj)
(napomena: KOD KOPIRANJA TEKSTA U TISKANE ILI ELEKTRONSKE MEDIJE, OBVEZNO JE NAVESTI IZVOR TEKSTA, KAO I OSTAVITI SAMOG AUTORA ČLANKA NA KRAJU KOPIRANOG TEKSTA!)