nova_oprema

ODLIČAN POČETAK PRVENSTVA

Datum objave: 18.08.2020

Inter je pobjednički startao u drugoligaškoj konkurenciji. Naša momčad je na stadionu Ivan Laljak - Ivić pobijedila Solin 4:1 i tako u prvom kolu osvojila sva tri boda. Utakmica je obilježena i velikim nevremenom (snažni vjetar i kiša), zbog čega je drugo poluvrijeme kasnilo nešto manje od sat i pol, ali najbitnije je da je ostvarena pobjeda, koja osim bodova nosi i značajnu dozu samopouzdanja.

Inter je poveo već u 3. minuti autogolom Tomića, a u prvom poluvremenu mrežu Solina zatresao je i Goričan. Solidnih 45 minuta u kojima je naš sastav kontrolirao događaje na travnjaku.

Gosti su u nastavak ušli ambicioznije i opasnije, a u 75. minuti Šošić je smanjio zaostatak Solina. Ipak, nije bilo drame u završnici. Abramović je u 81. minuti povisio Interovo vodstvo na dva razlike, da bi ubrzo Vranjković postavio konačnih 4:1... Za sam početak natjecanja odlično!

 

INTER: Matković, L. Uzelac (Ljuboja), Nekić, Grgić, Bosec, Mazalović, Dunić (M. Uzelac), Goričan (Mi. Benčić), Šroler, Vranjković (Karković), Abramović (Plehan). (I.P:)