Inter Zaprešić

Inter sedam, Puljić i Altiparmakovski po tri

Datum objave: 27.07.2016

Inter je gostovao u Beletincu, mjestu nadomak Varaždina, te odigrao prijateljsku utakmicu s Bednjom. Zaprešićani su protiv člana Prve županijske lige upisali uvjerljivu pobjedu 7:0.

U prvom poluvremenu Inter je postigao četiri pogotka, a tri su bila djelo povratnika u redove Zaprešićana – Puljića. Preostali pogodak u prvom dijelu igre postigao je Mamut.

U drugom poluvremenu Samir Toplak na travnjak je poslao novu momčad, a u toj dionici postignuta su još tri gola, sva tri zabio je Altiparmakovski.

Toplak je nakon utakmice rekao:

Htio sam momčad malo maknuti iz Zaprešića. Želio sam da se malo druže i raspucaju, dobiju na samopouzdanju. Igrači su dobili po 45 minuta i sve što smo željeli – ostvarili smo. Po tri gola postigli su Altiparmakovski i Puljić, koji je bio vrlo motiviran, baš onakav kakvog ga znam i hoću. Od Puljića očekujem da bude vođa ove momčadi.

Interov sastav: Mrmić, Begić, Filipović, Komorski, Čeliković, Šoljić, Brlečić, Ottochian, Puljić, Mesfin, Mamut. Još su igrali: Marić, Bosec, Kulenović, Šiljeg, Mikulić, Zulim, Ceraj, Hanžek, Prša, Danoski, Altiparmakovski. (I. Pezelj)


Tekst godišnje karte 19-07-16.pdf