Inter – Rijeka 1:1

Datum objave: 07.08.2016

Inter i Rijeka u Zaprešiću su, u četvrtom kolu Prve HNL, remizirali – 1:1. Oba pogotka postignuta su u samoj završnici utakmice, u sučevoj nadoknadi.Rijeka je povela golom Gavranovića, a Inter je izjednačio udarcem s bijele točke, jedanaesterac je sigurno realizirao Puljić. Kazneni udarac izborio je Danoski.Rijeka je bila bolja momčad, stvorila je osjetno više prigoda za pogotke. Svakako je najveću propustio Gavranović, kojemu je u 28. minuti Interov kapetan Čović obranio jedanaesterac.U drugom poluvremenu Inter je imao neke obećavajuće situacije, ponajprije Kolar, no mreža Rijeke ostala je u tim situacijama netaknutom. S druge strane prijetili su Gavranović i Bezjak, no utakmica je do same završnice bila bez najbitnijeg začina – pogodaka. A zatim su, kako je u uvodu spomenuto, uslijedili i golovi, po jedan u svakoj mreži.

Interov trener Samir Toplak nakon utakmice je kazao:

-Očekivali smo ovakvu utakmicu i Rijekinu dominaciju. Mi smo u prvom poluvremenu bili bojažljivi, nedovoljno hrabri i brzi u pasu. Na kraju smo ipak došli do boda, ali kondicijski i taktički još nismo na željenoj razini. Bit ćemo bolji, ovaj rezultat nam je snažan poticaj.

INTER: Čović, Bosec (od 61. Hanžek), Mazalović, Komorski, Čeliković (od 71. Mesfin), Šoljić, Brlečić, Ottochian, Puljić, Blažević (od 68. Danoski), Kolar.

RIJEKA: Prskalo, Ristovski, Šofranac, Mitrović, Zuta, Maleš, Mišić, Vešović (od 80. Handžić), Gavranović, Matei (od 61. Martić), Bezjak.

Sudac: Pejin (Donji Miholjac). (I. Pezelj)

Sažetak: https://new.vk.com/video230765537_456239773

 


ZapIntRij 1-1 07-08-16.pdf