Inter Zaprešić

Inter u Veslačkoj remizirao sa Zagrebom

Datum objave: 03.07.2016

Inter i drugoligaš Zagreb remizirali su u Veslačkoj, pripremna utakmica okončana je rezultatom 1:1. Zaprešićanima su nedostajali neki važni igrači poput Čelikovića, Mazalovića, Ottochiana, Kolara.

Utakmica nije obilovala kvalitetnim akcijama i prigodama za pogotke, a poveo je Zagreb 33. minuti golom Matijaševića. Inter je do izjednačenja stigao u nastavku, nakon što je Filipović izborio jedanaesterac. Siguran realizator s bijele točke bio je Blažević u 54. minuti.

Treba napomenuti kako su Zaprešićani u jeku snažnih treninga i logično je da protiv Zagreba nisu mogli djelovati naročito svježe i poletno. O tome je nakon utakmice govorio i trener Samir Toplak. On je rekao:

-Jako smo umorni, sad smo fazi najvećeg umora. Tek nakon utorka ići ćemo na osvježavanje momčadi. Zbog umora smo bili teški u zadnjoj liniji, imali sporu i netočnu loptu. Osim toga, nismo popunjeni na svim pozicijama i morao sam miksati kako bih neke igrače odmorio. Ipak, ova nam je utakmica dobro došla, jasno nam je što moramo poboljšati.

Interov sastav: Čović, Begić, Filipović, Komorski, Mesfin, Šoljić, Martinko, Bočkaj, Blažević, Danoski, Mamut. Još su igrali: Mrmić, Mikulić, Oršolić, Kunštić,  Bilić, Hanžek, Ceraj, Soldo, Prša, Turk. (I. Pezelj)