Inter Zaprešić

Inter pobijedio Al Nassr, Toplak ljutit

Datum objave: 19.07.2016

Između prvenstvenog poraza od Slavena Belupa (0:2) i subotnjeg domaćinstva Osijeku, Inter je imao provjeru protiv Al Nassra iz Saudijske Arabije, kluba kojeg odnedavno trenira Zoran Mamić.

Zaprešićani su na svom stadionu upisali pobjedu 3:1. Strijelci za Inter bili su Danoski u 12., Komorski u 31. i Mamut u 66. minuti, dok je za goste pogodio Madu u 90. minuti.

Trener Intera Samir Toplak nakon utakmice nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi. Toplak je rekao:

-Prvo poluvrijeme bila je katastrofa, sramota od igre. To nema veze s ekipom koji bi trebala igrati HNL. Jako sam ljutit i razočaran. Bilo je toliko krivih pasova, dodavanja, toliko nelogičnosti i nezainteresiranosti. Umjesto da ovu utakmicu iskoristimo kao pripremu za Osijek, da budemo hrabri i razigrani, dobili smo ništa. Malo smo se probudili u nastavku, ali ovo nije prvoligaška razina. Ako ovakva igra i pristup budu protiv Osijeka, bolje da ne istrčimo na teren.

Interov sastav: Čović, Hanžek, Filipović, Komorski, Begić, Šoljić, Mazalović, Danoski, Blažević, Ottochian, Altiparmakovski. Još su igrali: Mrmić, Brlečić, Kunštić, Kolar, Mamut, Soldo, Mesfin, Martinko, Bosec, Prša, Mikulić, Oršolić. (I. Pezelj)