Inter Zaprešić

PORAZ OD AL FATEHA

Datum objave: 20.08.2018

Inter je u subotu u slovenskom Zavrču odigrao pripremnu utakmicu te pretrpio poraz. Suparnik je bio Al Fateh, klub iz Saudijske Arabije, koji je upisao pobjedu 2:1.

Naša momčad prvo poluvrijeme odigrala je solidno, iako ni tada nije sve funkcioniralo na visokoj razini. Inter je u vodstvo došao u 30. minuti. Muharova lopta stigla je do Vukčevića, koji je s desne strane ubacio pred vrata, a tamo Burzanović prisebno poslao loptu u mrežu i donio prednost našem sastavu.

U nastavku je na terenu bila Interova nova momčad, a problemi su najavljeni u 47. minuti kada je suparnik pogodio gredu. Bio je to uvod u preokret, Al Fateh je postigao pogotke u 65. (jedanaesterac) i 71. minuti, te tako došao do pobjede. Inter je u drugom poluvremenu izgledao blijedo i konfuzno, što se na kraju očitovalo i u rezultatu.

 

Trener Samir Toplak:

-Jako nervozna utakmica, ne znam zbog čega. Bilo je mnogo individualnih pogrešaka, iako smo u prvom poluvremenu nešto i odigrali. U drugom je, međutim, na terenu vladao kaos. Možda nam je ova utakmica dobro došla kako bismo ispucali tu nepotrebnu nervozu. Pred nama je tjedan u kojemu mnogo toga moramo otkloniti.

Inter: Matković, Haramustek, Prenga, Šimunec, I. Čeliković, Postonjski, Muhar, Vukčević, Burzanović, Ajayi, Mamut. Još su igrali: Topolović, Bosec, J. Čeliković, Dalić, Luštica, Ćulum, Vuk, Ljubić, Blažević, Solomon, Grdenić. (I. Pezelj)