toplakovih200

VELIKO HVALA TRENERU TOPLAKU I LAĐEVIĆU!

Datum objave: 06.01.2020

Početkom 2020. godine došlo je do prekida dugogodišnje i uspješne suradnje NK Inter-Zaprešić i trenera Samira Toplaka. Trenera koji je u Zaprešić stigao u travnju 2014. godine, u vrijeme kada je naš klub bio drugoligaš.

Već 2015. godine Toplak je vratio klub u Prvu HNL, te u sljedeće četiri i pol sezone vješto kormilario brodom u brojnim iskušenjima prvoligaškog okružja. Najbolji rezultat iscrtan je u sezoni 2015/16., kada je Inter osvojio peto mjesto, a Ilija Nestorovski bio prvi strijelac lige.

U sljedeće tri sezone naša momčad redovito je ostvarivala glavni cilj, te zadržavala prvoligaški status, prošlog proljeća igrala i polufinale Kupa. I kada je bilo teško, kada su rezultati bili u suprotnosti sa željama i stremljenjem, Toplak nije posustajao niti se predavao. Vjerovao je u svoj rad, što se uvijek pokazalo vjerovanjem s temeljom.

Tijekom prošle jeseni Inter je imao dosta teških trenutaka, ali na zimsku stanku otišao je kao osma momčad lige, ostavivši iza sebe Istru i Varaždin. Dakle, ni u trenutku kad je došlo vrijeme rastanka, Toplak nije momčad ostavio ispod površine.

Samiru, kao i njegovom vrsnom i lojalnom asistentu Branku Lađeviću, nakon svega možemo uputiti veliko HVALA! U povijesti Intera Toplak će se pamtiti kao jedan od najboljih trenera koje je zaprešićki klub imao... (I. Pezelj)