Osijek u Zaprešiću

Osijek u Zaprešiću

Datum objave: 19.06.2020

Poraz u Puli (0:2) i Varaždinova pobjeda (3:2) u Splitu, doveli su Interovu momčad u vrlo nezahvalnu situaciju. Naš sastav nalazi se na posljednjem mjestu prvoligaške tablice, s ozbiljnim zaostatkom za konkurentima. Varaždin ima četiri, a Istra 1961 pet bodova više od momčadi Tomislava Ivkovića...

U takvoj situaciji Inter će u subotu 20. lipnja (18.55 sati) biti domaćin Osijeku, momčadi koja još uvijek želi na drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Ipak, unatoč snazi Osijeka, ohrabruje podatak da je Inter ove sezone odigrao tri dobre utakmice protiv Osječana. Druga je stvar što je pritom osvojio tek dva boda... Četvrti ovosezonski ogled s Osijekom, dogodio se u četvrtfinalu Kupa, kad su gosti u Zaprešiću pobjiedili 2:0.

 

Frano Mlinar, pouzdani igrač vezne linije, uoči nove utakmice kaže:

 

-Osijek je puno uložio u momčad i želi drugo mjesto, ali to se nas ne tiče. Ostalo je još sedam ligaških kola, u igri je 21 bod. Treba nam jedan pozitivan rezultat kako bismo se pokrenuli prema boljim danima. Ove sezone odigrali smo tri zanimljive ligaške utakmice s Osijekom, ali svaki put su nam se izvukli. Uvjeren sam da ovaj put neće! (I.P.)