drugaliga030820

Počele pripreme seniora

Datum objave: 03.08.2020

U ponedjeljak 3. kolovoza, nakon kraće stanke, Interov trener Tomislav Ivković poveo je Interove igrače na prvi trening u pripremama za 2. HNL. Inter je, kao što je znano, u prošlom prvoligaškom prvenstvu zauzeo posljednje mjesto i slijedom toga preselio  u niži rang.

Na prvom treningu lako je bilo uočiti značajne promjene u igračkom kadru. Strani igrači mahom su napustili naš klub, no najveći dio domaćih pojavio se na premijernom vježbanju.

Bilo je i dosta novih lica poput Jovićevića, Dunića, Vranjkovića, Goričana, Abramovića, Križanovića... Radu s prvom momčadi priključeni su  juniori Budimir, Karković, Ljuboja, a u Zaprešiću je opet i Ma. Benčić. Junior Kovač i pridošli Zorica trenutačno su u fazi rekuperacije...

Trener Ivkovič nam je kazao:

-Prva potreba je financijsko stabiliziranje kluba, a druga dovođenje domaćih igrača i stvaranje kostura momčadi za neke više ciljeve. Našim starosjediteljima daojem rok od dva dana za odluku hoće li mi biti na raspolaganju u drugoligaškom natjecanju. Oni koji ostanu morat će funkcionirati drukčije nego u deset završnih kola 1. lige. Tijekom ovih kratkih priprema odigrat ćemo jednu utakmicu, u subotu 8. kolovoza suparnik će nam bit Krško. Tjedan dana kasnije već počinje liga i u goste nam dolazi Solin... (I.P.)