REGAN SE PRIKLJUČIO INTERU

Datum objave: 26.09.2017

Obeng Regan stigao je u Zaprešić. Nakon određenog čekanja na radnu dozvolu, ovaj vezni nogometaš priključio se Interovoj momčadi i pravo nastupa, baš kao i Dejan Mezga, ima već u subotu 30. rujna, kada naš klub gostuje kod Hajduka.

Regan je iz Gane, rođen je 15. kolovoza 1994. u Kumasiju. U Gani je bio član kluba Asante Kotoko, a vrlo mlad preselio je u Srbiju. Od 2012. godine nastupao je za Napredak iz Kruševca, potom prešao u Čukarički (Beograd), s kojim je 2015. osvojio Kup Srbije. Svojedobno je za Regana bila zainteresirana i Crvena zvezda, ali taj transfer nije realiziran.

-U Srbiji sam dobro igrao, nametnuo sam se nastupima za Napredak. Kasnije sam, u prvoj sezoni sa Čukaričkim, osvojio Kup, u finalu smo pobijedili Partizan. Druga sezona donijela mi je ozljedu, uslijed čega sam manje nastupao.

Reganov dio terena je onaj koji pokriva vezna linija.

-Mogu igrati i defenzivno i ofenzivno, ali ipak mi je draže ovo prvo. Imam i dobar udarac, nije mi nepoznanica ni postizanje golova.

Što zna o Interu?

-Kao prvo, sretan sam što sam došao u Zaprešić, znam da je ovo klub koji igračima omogućuje progres, napredovanje. Želim naporno raditi kako bih donio korist i klubu i sebi.

Prije dolaska u Hrvatsku, Regan je neko vrijeme sam trenirao.

-Očekujem da ću brzo ući u punu formu. Mislim da će mi dva tjedna biti dovoljna da dođem na željenu razinu.

Za kraj, Regan je kazao kako nema neki omiljeni veliki europski, odnosno svjetski klub, no spremno je istaknuo Luku Modrića kao igrača kojeg posebno cijeni. Naš sugovornik sa zadovoljstvom je prihvatio činjenicu da je Modrić nekad igrao za Inter. Sada je na Reganu da i on pokuša ostaviti što dublji trag u našem dresu. (I. Pezelj)